Denne artikel, om temperament og astrologi, skrev jeg i 2014, som reaktion på en mindre undersøgelse, der i aviserne udråbtes til nærmest at give astrologien dødsstødet. Artiklen blev bragt i Månedsbladet Stjernerne.

Du kan læse artiklen her: Temperament og astrologi

Write comment (0 Comments)

Denne artikel skrev jeg i april 2012 umiddelbart op til den ret omtalte og sjældne "Venuspassage" i juni 2012. Artiklen blev bragt i Månedsbladet Stjernerne..

Du kan læse artiklen her: Venuspassage

Write comment (0 Comments)

Denne artikel skrev jeg i 2010, som led i opgaveaflevering til mit studie på Faculty of Astrological Studies. Artiklen blev senere bragt i elevbladet "Stellium". Opsætningen fra bladet ville jeg hellere have lagt ud her, og det gør jeg også, lige så snart jeg finder bladet.

Jeg vil lige tilføje, at opgavebesvarelserne på studiet ikke behøvede at være på dette niveau, men jeg blev lidt bidt af det. Også så meget, at jeg i 2011 tog til Oxford, på Facultys sommerskole, for i dagevis at høre foredrag af Geoffrey Cornelius.Min artikel var nemlig helt overvejende inspireret af stof fra hans bog "The Moment of Astrology", som handler om, hvorvidt astrologi er divination.

Du kan læse min artikel her: What is Astrology

 

 

Write comment (0 Comments)