ANNEMETTES ASTROLOGI

Mit første vigtige skriv

Dette skal så være en blog - skal se hvad man kan i Joomla, uden at man køber en avanceret extension til blog

Her kommer mit første indlæg, som man ikke skal tage alt for alvorligt:-)

 

 

Annemettes livsstilblog

Hej, jeg hedder Annemette. Jeg er en livsglad “pige” på 65 år, som har fundet lykken i Hundige. Før det levede jeg et fortravlet liv i storbyen Haslev, men jeg har ikke et sekund fortrudt, at jeg flyttede til det fredelige Hundige.

Om jeg keder mig – overhovedet ikke, her er så dejligt skønt og stille, og jeg har slet ikke tid til at kede mig, fordi jeg sådan elsker at finde på madopskrifter og at indrette min bolig. Det er således slet ikke fordi jeg keder mig, at jeg skriver denne blog, det er tværtimod for at videregive mine værdifulde erfaringer, så andre også kan finde den indre fred og lykke.

Måske jeg ikke vil skrive om min boligindretning alligevel. Alt er alligevel genbrug eller fra udgåede Ikea-sortimenter, så det er jo ikke sådan lige at gøre efter. 

 

chaos 227972 340

(billede fundet på nettet)

Da jeg går ind for (ikke altid lever op til) at leve meget spartansk - bælgfrugter, fisk og grønt - og helst ikke køber madprodukter fra industrien, får jeg nok ikke mange annoncører på min blog. Derfor kunne jeg selvfølgelig godt lægge nogle madopskrifter ud alligevel, og det gør jeg også, hvis jeg på et tidspunkt finder på en ret, som der ikke i forvejen er en blogger, der har skrevet om.

Jeg glæder mig rigtig meget til at være med i bloggernes univers, og hvad jeg skal blogge om, finder jeg sikkert snart ud af. Indtil da skriver jeg nok lidt om astrologi.

Mange hilsener

Annemette

 

 

Custom Code Before After Before Custom CSS Custom Javascript