ANNEMETTES ASTROLOGI

Dit horoskop med eklipser

 

Takket være hjemmesiden Astro-Seek.com kan man nu nemt se, hvor i horoskopet eklipserne falder i en given 5-års periode.

Man kan kun se eklipserne forhold til et bestemt fødselshoroskop. Her har jeg som fødselsdata anvendt data for d. 1.1.2020, og jeg har valgt Whole Sign Houses som hussystem.

Dette har jeg gjort, fordi jeg synes, at man så får en god generel tegnmæssig oversigt over, hvor eklipserne falder de næste 5 år.

Men man kan også sagtens anvende sine egne fødselsdata som basishoroskop, samt vælge hussystem efter eget ønske.

 

Eclipses Astro Seek

 

Eklipserne findes i den ydre ring - de mørke er Solformørkelser og de lyse er Måneformørkelser.

Jeg synes, det er lidt fascinerende at se eklipserne på den her måde.

Prøv f.eks. at følge årstallene på eklipserne, så er det nemt at se, at eklipser bevæger sig baglæns i Zodiakken. Her i 2020 startede eklipserne f.eks. med at falde hen over Krebs-Stenbuk-aksen og når vi når til 2025 har de bevæget sig baglæns tilbage til Fisk-Jomfru-aksen. Vi kan også nemt se, at her i 2020 falder eklipsesæsonerne i hhv. sommer og vinter, og i 2025 har eklipsesæsonerne rykket sig til nærmere at falde i hhv. forår og efterår.

Et sådant horoskop kan du også lave på Astro-Seek.com med udgangspunkt i dit eget horoskop.

Du kan gå direkte til beregningssiden her: https://horoscopes.astro-seek.com/eclipses-in-natal-chart-houses-astrology-calculator

 

En liste over eklipserne

Når du udfører beregningen, får du samtidig udskrevet en liste over eklipsernes positioner, samt de aspekter de danner til planeterne i basishoroskopet - som jo kunne være dit eget fødselshoroskop..

Her viser jeg, hvordan sådan en liste ser ud for det ovenfor viste horoskop. Jeg har her valgt kun at medtage konjunktioner, men man kan godt vælge flere aspektyper - oppositioner og kvadrater ville det mest relevante også at medtage.

 

Eclipses list

 

Rigtig god fornøjelse med at studere eklipserne. Nu kan du være rigtig godt forberedt til at læse mine kommende artikler i Horoskopbladet Stjernerne, hvor jeg sikkert også vil henvise til denne her hjemmeside.