ANNEMETTES ASTROLOGI

Et arbejdsområde for studiet af Ingress horoskoper.

 

vintage 4167444 640Klik på illustrationen for at se hvor den kommer fra - med tak til tegneren Gordon Johnson fra Pixabay.

 

Hvad er Ingress-horoskoper

Ingress-horoskoper er horoskoper opstillet for et tidspunkt, hvor en planet går ind i et nyt tegn. Til mundan (verdslig, hvad der sker i verden) forudsigelse har især Ingress-horoskoper for Solens indgang i de kardinale tegn (Vædderen, Krebsen, Vægten og Stenbukken) været anvendt, og især det for Vædderen, da 0 grader Vædder er det punkt, der mest symboliserer en ny begyndelse. Horoskoperne opstilles for, og har kun gyldighed for, et bestemt geografisk sted.

Hvor længe gælder de

Traditionen siger, at hvis Ascendanten, i Ingress-horoskopet for Solens indgang i Vædderen, står i et fast tegn, kan man regne med at horoskopet gælder for et helt år, hvis den står i et bevægeligt tegn gælder det for 6 måneder, og hvis den står i et kardinalt tegn, gælder det for tre måneder. Men der er vist ikke rigtig nogen erfaring, der siger, at det har sin rigtighed, og i det hele taget kniber det med bevisførelse for, at Ingress-horoskoper virker. Især fordi at man i tilbageblik f.eks ikke konsekvent har kunnet se store verdenskrige, finanskriser osv. i Ingress-horoskoperne.  

Virker de

Da der nu er så ringe evidens for at Ingress-horoskoperne skulle virke, kunne jeg ikke drømme om at lægge hovedet på blokken med hensyn til at forudsige noget ud fra dem. Men jeg synes, det kunne være interessant at følge årets gang og se, om der kommer til at ske noget, der med rimelighed kan passe med symbolikken i horoskoperne. Så dette er sådan set foreløbig bare et arbejdsområde, som jeg har valgt at offentliggøre og løbende arbejde videre med. 

 

Ingress-horoskoper for Danmark år 2020:

Solens indgang i hhv. Vædderen, Krebsen, Vægten og Stenbukken.    

  2020 Ingres 1 plus 2   2020 Ingres 3 plus 4
        Vædderen                  Krebsen          Vægten           Stenbukken 

                                                                                                                                                                                                                    

Her er Ingresshoroskoperne for Solens indgang i de kardinale tegn i 2020, og selv om Ingress-horoskopet for Vædderen har Ascendanten i et fast tegn og således skulle kunne gælde for hele året, har jeg alligvel her vist alle fire Ingress-horoskoper for 2020. Altså det kalenderår der starter d. 20.3.2020, når Solen går ind i Vædderen.

 

De "store konjunktioner" i 12. hus

Det ser straks påfaldende ud, at tre ud af fire Ingress-horoskoper har Vandbærer-Ascendant, samt både Jupiter, Saturn og Pluto i 12. hus.

Netop i 2020 foregår de "store konjunktioner" mellem de tre planeter Jupiter, Saturn og Pluto, så det bliver åbenbart et år med en meget væsentlig aktivitet i det mundane 12. hus.

 G conjunct 2020

Her ses hvornår de "store konjunktioner" i 2020 kommer til at ske.

 

Overvågning, angreb, kriminalitet fra hemmelig side.

Med det i baghovedet hørte jeg i dag (25.11.2019) i radioen ordet "overvågning", og det slog mig som værende et godt bud på et væsentligt emne for det kommende år - med al den aktivitet i 12. hus (skjulte fjender) i Stenbukken. Selv havde jeg tænkt på f.eks. hemmelig samfundsnedbrydende kriminalitet, dette især ud fra Vædderens horoskop, hvor Mars også står i 12. hus. Så bagholdsangreb af forskellig art kunne vel komme på tale - juridiske overgreb (Jupiter), livstruende epidemier (Saturn), spionage, kriminalitet (Pluto), krig og konflikter (Mars). Men ellers ser året ganske lovende ud;-)

I Vædder-horoskopet styrer Jupiter både 10. og 11. hus, så hemmelige grupper og hemmelig ledelse af landet kan komme på tale. Faktisk er der allerede nu kritik af, at man (journalister) ikke kan komme i kontakt med regeringen, da de ikke svarer på spørgsmål. 2

 

Eklipse ved indgangen til Krebsens kvartal.

En anden ting, der bliver værd at lægge mærke til, er, at der d. 21.6.2020 (dagen efter Solens indgang i Krebsen) falder en Solformørkelse (Solar eklipse) i 0 grader (0 21) Krebs, dvs. i konjunktion med Solen i Krebsens Ingress-horoskop. Her har vi så også en retrograd forbrændt Merkur stående, hvilket er er meget stresset Merkur - dette kan handle om problemer med  landets kommunikation, handel eller transport. Merkur styrer 4, hus, som i mundan astrologi svarer til landet, folket, demokratiet og oppositionen til landets ledelse (som ses i 10, hus). Samtidig har vi i Krebse-horoskopet en Måne kvadrat Mars, som er et krigerisk aspekt, der kan tolkes som konflikt mellem folket og militæret. Eklipser regnes traditionelt for at have en uheldig indflydelse. Det bliver ret interessant at se, om denne her kan mærkes, nu den rammer så signifikant i et Ingress-horoskop.

 

Herunder ses hhv. Ingress-horoskopet for Solens indgang i Krebsen, horoskopet for den solare eklipse dagen efter, og nederst de to horoskoper overfor hinanden, hvor planeterne (ikke helt overraskende) står stort set samme sted.

 

Cancer Ingress 2020  Eklipse 21 06 2020 
  Ingress eclipse BiNu stopper jeg for i dag (25.11.2019), men der kommer mere........

Får du lyst til selv at tolke videre, kan denne lille guide være god til en start: http://www.skyscript.co.uk/ingresses.html

 

Noter og henvisninger: 

1:  I bogen "Mundane Astrology" (Baigent, Campion og Harvey) citeres både Carter og Barbault for at sige, at man ikke sikkert kan forudsige ud fra Ingress-horoskoper.

2:  https://www.berlingske.dk/politisk-morgenpost/soendag-aften-gik-ekstra-bladets-chefredaktoer-til-angreb-paa