Om det at gå public:

Da jeg netop, her i april 2018, officielt er blevet folkepensionist, tilhører jeg vist en aldergruppe, for hvem det ligger fjernt at udbrede sig om sig selv på nettet.

Dengang i halvtredserne hed det også: "Børn skal ses, men ikke høres", "Tomme tønder buldrer mest" og "Tale er sølv, men tavshed er guld".

 

Så i al diskretion kommer her så lidt om mig:

Jeg er født i 1953, og jeg mødte for første gang astrologien i 1970 - i den første Thylejr, simpelthen. Vi var to unge piger, der som telt-genboere havde et ungt par, som interesserede sig for astrologi. Det var meget inspirerende. Jeg besøgte dem en enkelt gang efter, de boede på Ålekistevej, måske de så kan genkende sig selv?

Vel hjemkommen gik jeg på biblioteket og lånte de to bøger, de havde om astrologi - af Ferenc Szöllösi. Men min skepticisme blev hurtigt vakt, for hvad stod der om mit soltegn: Fisken er veg, drukfældig og hypokonder. Sådan husker jeg det i hvert fald, og dét syntes jeg ikke passede på mig! At det så nok passede bedre end godt er, lader vi ligge for nu - hvad jeg ikke vidste dengang var, at man ifølge astrologien også er så meget andet end lige sit soltegn.

På samme tidspunkt, som 17-årig, var jeg også kommet i kontakt med politisk venstreorienterede unge, og det syntes jeg virkelig også var spændende, og ikke mindst meningsfyldt, sådan som verden så ud. Valget var ikke nemt, men min velovervejede konklusion blev, at astrologien måtte vente til efter revolutionen:-)

Og så skal vi nok helt frem til 1986, før jeg igen stødte på astrologien. Jeg havde fået en astrologiinteresseret nabo til at lægge mit horoskop, og vel var tolkningen kortfattet, men jeg syntes, at den ramte fantastisk. Derefter smuglæste jeg lidt hist og pist, men havde også travlt som enlig mor med fuldtidsjob, så det var først i 1998 at jeg "sprang ud" og tilmeldte mig IC-instituttets uddannelse.

Så fulgte år med studier på IC-instituttet, studiekredse, boglæsning ikke mindst, samt videre uddannelse på Faculty of Astrological Studies. Bedst som jeg syntes, at astrologien godt nok var svært at få styr på, tog jeg en øjebliksastrologisk udannelse (2012-14) hos Louise Kirsebom og Johan Hjelmborg, og så syntes jeg endelig, at der faldt nogle meget vigtige brikker på plads. 

I årene 2016-19 har jeg skrevet soltegn i Horoskopbladet Stjernerne - sammen med Louise Kirsebom - og jeg skal hilse og sige, at det at skrive soltegn, er en god træning i at få hjernehalvdelene til endelig at samarbejde. 

 

Fremtid:

Jeg har længe været i tvivl om, hvorvidt jeg skulle "nøjes" med at studere astrologien, skrive soltegn og artikler osv. - ja faktisk har jeg vist egentlig været overbevist om, at det var det, jeg var bedst til. Astrologi kan man jo også sagtens studere resten af livet.  

Efter at hjemmesiden gik i luften blev jeg autoriseret forhandler af det omfattende astrologiske softwareprogram "Solar Fire". Det er jeg så ikke længere, men det forklarer, hvorfor der står en del om dette program på min hjemmeside.

Jeg skriver løbende om de aktuelle eklipser (sol- og måneformørkelser) i Horoskopbladet Stjernerne, og de lidt ældre af disse artikler findes også på sitet her.

/Annemette