ANNEMETTES ASTROLOGI

Jeg er tidligere programmør og IT-konsulent, og derfor har astrologisk software altid interesseret mig. Jeg er f.eks. efterhånden ret godt hjemme i det store amerikanske astrologiske softwareprogram "Solar Fire".  Dette har ført mig til ikke alene at tilbyde min assistance med anvendelsen af Solar Fire, men også til at være autoriseret forhandler i Danmark af programmet. (hvilket jeg så fra d. 17.10 2020 ikke er længere, nu forhandler jeg ikke længere programmet, men jeg lader orienteringen om programmet stå på siden foreløbig.)

SFlogoMini

 

Hvad kan Solar Fire

Solar Fire er et meget stort, og ikke mindst internationalt udbredt, astrologiprogram, der kan anvendes til mange forskellige opgaver indenfor astrologiens store felt. Har du kun behov for at kunne beregne og udprinte et horoskop, vil det klart være "overkill" at investere i Solar Fire, som alligevel koster nogle tusinde kroner, men vil du anskaffe et program, som du kan vokse med, så er Solar Fire sagen.

Og er Solar Fire virkelig internationalt anerkendt? Her vil jeg gerne referere til Hank Friedman, en mangeårig reviewer af astrologisk software, som på sit site ( https://www.soulhealing.com/top6.htm  ) rater Solar Fire som nummer 1 ud af "Top Seven 7 Astrology Programs", Han skriver: "Solar Fire Gold. Probably the best-designed astrology program in existence, Solar Fire Gold has both incredible ease-of-use and unparalleled capabilities". 

 

Et program du kan vokse med

Mange astrologer starter med at interessere sig for den moderne vestlige astrologi, og her dækker Solar Fire et vidt udvalg af metoder og teknikker. Mens du lærer faget, vil du f.eks. også kunne få glæde af at kunne klikke på planeterne i et horoskop og få tolkninger foræret. Disse tolkninger kan også udskrives i rapporter.

På et tidspunkt vokser interessen måske til også at omfatte den traditionelle astrologi, såsom Hellenistisk astrologi, Middelalder astrologi eller Horar astrologi, og her kan Solar Fire også være med. Skulle din astrologiske faglighed udvide sig til f.eks. artikelskrivning, foredrag eller research, så vil du blive glad for de utallige søge- og listningsmuligheder der findes i programmet, og dertil kommer de mange muligheder for grafiske overblik/præsentationer, som bestemt gør det nemmere at at få overblikket. 

 

 

Personligt design

 

ClintonsSynastry

Bare et eksempel på et grafisk design - lånt fra Astrolabes hjemmeside

 

Programmet rummer endvidere utallige muligheder for personlige opsætninger - hvilke planeter, hvilke aspekter, hvilke farver osv. - men som nybegynder kan du sagtens køre med standardopsætningerne en rum tid. På et tidspunkt får du nok lyst til at sætte dit personlige præg på tingene, og så er mulighederne der. Du kan også designe dine helt egne horoskophjul og præsentationssider, men det tager måske et stykke tid at komme dertil. I mellemtiden er der rigeligt af foruddesignede muligheder at vælge imellem.

 

Animation

 

KLar til animate

Fiskens soltegnshoroskop, November 2019, klar til at blive animeret.

 

Og rigtigt meget kan tidmæssigt animeres - som forfatter af soltegn har jeg f.eks. sat pris på at kunne animere soltegnshoroskoperne, så jeg grafisk kan se, hvad der sker der for dag, hvilket gør tingene levende på en god måde. Indrømmet, lige den feature kræver lidt kunnen, men man kan gøre det, og jeg fortæller gerne hvordan. 

 

Hvor kan du læse mere

Hvad Solar Fire ellers kan - for jeg har jo slet ikke nævnt det hele - kan du læse mere om på producenten Astrolabes hjemmeside: https://alabe.com/solarfireV9.html.

 

Køb Solar Fire gennem mig

Du kan vælge at købe Solar Fire gennem mig, da jeg er autoriseret forhandler af dette produkt. Køber du gennem mig, vil jeg være behjælpelig vedrørende installation af programmet, samt være til rådighed for spørgsmål vedrørende den indledende anvendelse af programmet. Og du har samtidig fuld adgang til producentens (Astrolabe) support, fuldstændig som hvis du havde købt programmet direkte derfra.

Som kunde hos mig får du samtidig adgang til en dansk Solar Fire Facebook-gruppe, hvor du kan få hjælp af ikke alene mig, men også af de andre kunder. Solar Fire har selv en engelsksproget brugergruppe på Facebook, hvortil jeg også gerne viderebringer spørgsmål, hvis jeg ikke kan svare på dem selv. 

Og ellers står jeg - i rimeligt omfang - personligt gerne til rådighed for spørgsmål vedrørende anvendelsen af Solar Fire.

 

Pris mv.

Solar Fire koster i skrivende stund - og det har det gjort længe - 360 $, og det kan du omregne til dansk valuta på https://valutaomregner.dk/. Regn med knap 2.500 kr.

  

Er du interesseret, så er du velkommen til at kontakte mig på tlf eller mail - se mine kontaktoplysninger.

NB: Og skriv og spørg endelig, hvis du har spørgsmål i forbindelse med, at du overvejer anskaffelse af Solar Fire.